Services

Vi tilbyder disse services

Udskiftning af doere og vinduer udfoert af Toemrerfirmaet Ibsen Byg nordjylland
Udskiftning af døre og vinduer

Står du og skal have udskiftet vinduer og/eller døre i dit hus eller din lejlighed? Så står vi klar til at hjælpe. Vi kan være behjælpelige med både opmåling, valg af materialer/udseende, bestilling af døre og vinduer samt montering. Det er vigtigt at vinduerne/dørene både passer til husets udtryk og dine ønsker, det hjælper vi med.

Traegulv udfoert af Toemrerfirmaet Ibsen Byg nordjylland
Gulvlægning

Hvilket gulv skal I vælge? Hvad passer til jeres hus, og er der nogle praktiske løsninger, som vil give mening for jer? Det er nogle af de spørgsmål, som man kan stå overfor, når der skal vælges et nyt gulv. Det kan vi hos Tømrerfirmaet Ibsen Byg hjælpe dig med.

At lægge et gulv er et stort og krævende arbejde, hvor man skal vide hvad man laver, derfor anbefales det at man vælger en professionel. Det er vigtigt at gulvet er lagt korrekt, både rent funktionelt men også æstetisk.

Vi står klar til at hjælpe med at løfte opgaven og hjælpe dig i mål med et nyt gulv i dit hjem. Kontakt os i dag for en uforpligtende snak omkring løsningen på dit projekt. Vi står klar til at hjælpe og vejlede.

Traeterrasse udfoert af Toemrerfirmaet Ibsen Byg nordjylland
Træterrasse

Der er mange gode grunde til at bygge en træterrasse. Det kan f.eks. give huset et mere varmt look, og så er det komfortabelt at gå på.

Inden terrassen bygges er det vigtigt at tænke over hvor stor den skal være, hvilke materialer og dermed hvilket udtryk der ønskes. Der er et væld af muligheder og dette kan virke en smule overvældende – derfor står vi klar til at hjælpe dig med beslutningerne og vejlede dig til, hvad der giver bedst mening i forhold til dit hus, men også den ønskede funktion af træterrassen.

Tag fat i os allerede i dag til en god og uforpligtende snak omkring dit nye projekt.

Udskiftning af tagkonstruktion udfoert af Toemrerfirmaet Ibsen Byg nordjylland
Tagkonstruktion
Vi står klar til at hjælpe med udskiftning af tagkonstruktioner. Uanset hvor omfattende opgaven er, så står vi klar til at løfte den. Vi står også klar til at lægge nyt tag på efterfølgende samt vejlede i forhold til valg af materialer mm. Vi ved, at en opgave så stor som ny tagkonstruktion og nyt tag, kan være en stor mundfuld – vi har erfaringen og hjælper gerne med råd og vejledning.
Ombygning/tilbygning udfoert af Toemrerfirmaet Ibsen Byg nordjylland
Ombygning/tilbygning
Skal du have lavet en ombygning eller tilbygning? Hos Tømrerfirmaet Ibsen Byg har vi stor erfaring med ombygninger og tilbygninger. Vi står klar til at hjælpe dig i gang med hele processen. Vi hjælper dig gerne med valg af materialer og andre løsningsforslag, der gør at det bliver lige som du ønsker.
Renovering af koekken udfoert af Toemrerfirmaet Ibsen Byg nordjylland
Renovering

Hos Tømrerfirmaet Ibsen Byg har vi stor erfaring inden for renovering af huse. Uanset om der er tale om en større renovering eller en lidt mindre opgave, så står vi klar til at løfte den. Når du skal vælge din samarbejdspartner til at renovere dit hus, ved vi at det er vigtigt at du får den bedste kvalitet og dermed det bedste resultat, derfor går vi meget op i at du som kunde er tilfreds med det arbejde vi udfører.

Renovering af koekken udfoert af Toemrerfirmaet Ibsen Byg nordjylland
Køkkenrenovering

Hos Tømrerfirmaet Ibsen Byg er vi eksperter i køkkenrenoveringer. Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig med alt lige fra valg af materialer til slutresultat. Tøv endelig ikke med at tage kontakt til os allerede i dag, så tager vi en uforpligtende snak.

Nybyggeri udfoert af Toemrerfirmaet Ibsen Byg nordjylland
Nybyggeri

Står du overfor at skulle bygge et nyt hus? Eller er du allerede i gang med processen? Så kan vi hjælpe. Hos Tømrerfirmaet Ibsen Byg har vi god erfaring med nybyggeri, vi ved hvilke processer du skal igennem mens byggeriet står på. Vi hjælper med at komme i mål med din drøm om et nyt hus.

Vi står klar til at rådgive og hjælpe med de spørgsmål du måtte have. Tøv endelig ikke med at tage kontakt til os allerede i dag for en uforpligtende snak og et uforpligtende tilbud.

Brug for at vi kontakter dig?

- brug vores kontaktformular