Tømrer Aars

Brug for en professionel og dygtig tømrer i Aars?

Så står vi hos Ibsen Byg ApS klar til at bringe dine projekter i mål. 

Vi er et professionelt tømrerfirma i Aars, der gennem 13 år har fået langt de fleste opgavetyper i tømrerfaget på CV’et. Og vi hjælper også meget gerne dig. 

Læs mere om hvad vi kan tilbyde dig herunder, eller ræk ud til os med det samme. Så giver vi dig gerne et godt tilbud med på vejen! 

Disse opgaver klarer vi for dig 

Vi har set og prøvet det meste i vores 13 år i tømrerbranchen. Alle tænkelige fejl har vi begået – og vi har heldigvis ikke for vane at gentage dem. 

Sagt med andre ord, så får du både kvalitet og alsidighed med vores service. Det er noget, vi er stolte af – og vores kunder elsker os for det. Herunder kan du se et udpluk af typiske opgaver, vi løser for vores kunder: ● Renoveringsprojekter 

● Montering af nyt køkken 

● Renovering af tag / nyt tag 

● Konstruktion af tilbygning 

● Lægning af nyt gulv 

● Udskiftning af døre og vinduer 

● Montering af ny træterrasse 

● Nybyggeri 

Vi laver selvfølgelig mere end blot disse ting – ræk ud og hør os ad. Det er gratis! 

Få et godt tilbud med det samme 

Du kan stå med et godt, uforpligtende tilbud i hånden om to minutter. Alt, du skal gøre, er blot at give os et kald på tlf.: 51 72 65 90, og fortælle os om din opgave. Vi kvitterer med en pris, der både er rimelig for dig og for os – og en løsning efter branchens bedste standarder. 

Alternativt er du selvfølgelig også velkommen til at skrive til os via kontaktformularen her på siden. Vi vender typisk tilbage i løbet af få timer. 

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os i dag

[forminator_form id=”206″]