Tømrer Støvring

Har du et projekt, der kræver en professionel tømrer fra Støvring at løse?

Så er du landet det rette sted – for hos tømrerfirmaet Ibsen Byg ApS har vi løsningen til dig. Med mere end 13 års erfaring i tømrerbranchen kender vi drejebøgerne til stort set alle tænkelige tømrerprojekter. Vi har allerede begået alle de gængse fejl, og dem har vi selvfølgelig ikke for vane at gentage. 

Ræk ud til os, og fortæl os om dit projekt – eller læs med herunder, hvor vi fortæller mere om hvordan vi kan hjælpe dig. 

Opgaver, vores tømrer i Støvring klarer for dig 

Vi har en lang historik med mange forskelligartede tømreropgaver og en masse glade kunder. Vi har efterhånden svært ved at udvide vores kompetencemæssige repertoire, for de fleste opgaver i tømrerfaget har vi efterhånden styr på. Til gengæld elsker vi glade og tilfredse kunder, og dem samler vi aktivt på! 

Når du rækker ud til os stiller vi vores hjælp og kompetencer til rådighed for dig. Uanset din opgave kan vi løse den professionelt og til en god pris – så længe det har noget med tømrerfaget at gøre, selvfølgelig!

Herunder kan du se et udpluk af typiske opgaver, vi hjælper vores kunder med: 

● Renoveringsprojekter 

● Montering af nyt køkken 

● Udskiftning af døre og vinduer 

● Montering af ny træterrasse 

● Renovering af tag / nyt tag 

● Konstruktion af tilbygning 

● Lægning af nyt gulv 

● Nybyggeri 

Og vi kan selvfølgelig mere endnu. så ræk du bare ud selvom din opgave ikke er at finde på listen herover. 

Få et godt tilbud nu 

Vi giver gerne et godt tilbud med på vejen – så vi vil glæde os til at høre fra dig! Ræk ud til os på tlf.: 51 72 65 90, og fortæl os mere om hvad du skal have lavet. Du er selvfølgelig også velkommen til at skrive til os via kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage til dig i løbet af kort tid. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt os i dag