Tømrer Svenstrup

Brug for en god, pålidelig tømrer i Svenstrup?

Så har du brug for Ibsen Byg ApS. Med mere end 13 års erfaing i tømrerfaget, og en lang række tilfredse kunder i historikken, vil vi med glæde hjælpe dig videre med dit projekt. Vi hjælper med stort og småt, og behandler alle vores kunder ens – uanset hvad du måtte stå med. 

Ræk ud til os, og fortæl os om dine udfordringer. Så giver vi dig et godt tilbud med på vejen – selvfølgelig 100% uforpligtende. Alternativt er du velkommen til at læse mere om vores service herunder. 

En tømrer i Svenstrup, der klarer alle tænkelige tømreropgaver 

Ibsen Byg ApS er et tømrerfirma i Svenstrup, der kan skrive de fleste tænkelige tømrerprojekter på CV’et. Med andre ord har vi al den nødvendige erfaring til at kunne påtage os dit projekt. 

Vi har allerede begået alle de gængse fejl, som man kan begå som tømrer. Dem har vi ikke for vane at gentage. Med andre ord kan du være sikker på, at du får en solid løsning med vores arbejde. Vi går nemlig kun ind for at skabe resultater, der holder. 

Herunder har vi samlet en liste over opgaver, vi ofte klarer for vores kunder. Det kan du lade dig inspirere af: ● Renoveringsprojekter 

● Montering af nyt køkken 

● Udskiftning af døre og vinduer 

● Montering af ny træterrasse 

● Renovering af tag / nyt tag 

● Konstruktion af tilbygning 

● Lægning af nyt gulv 

● Nybyggeri 

Vi laver selvfølgelig endnu mere end dette – ræk ud og spørg os ad, hvis du har en opgave, der ikke er på listen her. Den kan vi selvfølgelig også godt klare. 

Få et godt tilbud 

Du har bolden – vi har løsningen. Og vil du have et godt tilbud fra os med på vejen, så glæder vi os til at gøre fra dig. Det er selvfølgelig helt uforpligtende at række ud! 

Ring til os på tlf.: 51 72 65 90, og sæt os ind i hvad du har brug for. Alternativt er du også velkommen til at skrive til os via kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

Vi ser frem til at hjælpe dig!

Kontakt os i dag